Oferte personalizate

Ai obosit să cauți vacanța ideală pentru tine? Lasă-ne să te ajutăm!

Găsirea destinației perfecte, a cazării de vis și alegerea activităților de neratat poate fi copleșitoare, dar nu-ți face griji! Noi suntem aici pentru tine! Completează formularul de mai jos și noi îți vom crea vacanța ideală, adaptată nevoilor și dorințelor tale.
1
Configurare vacanță
2
Transport
3
Tip vacanță
4
Activități
5
Rezervări
6
Detalii suplimentare
7
Buget
8
Trimite cererea
Știi unde vrei să mergi?
Când ai vrea să mergi?
Dată start
Număr nopți *
Câte persoane?
Adulți *
Copii
Aveți nevoie de zbor?
Aeroportul de pe care ai prefera să zbori este

Aveți nevoie de transport in vacanță?
Tip vacanță
Ce vreți să vedeți și să faceți?
Exemplu: relaxare, croaziere de o zi, obiective culturale, muzee, castele, degustare de vin
Doriți rezervări la restaurante, este o vacanță pentru o ocazie specială?
Doriți ghid insoțitor?
Alte detalii pe care să le știm despre cum vă doriți să vă arate vacanța?
Buget / persoană
Detalii de contact
Nume *
Prenume *
Email *
Telefon *

Ce înseamnă oferte personalizate?

Suntem aici să te ajutăm să îți transformi vacanța de vis, care odată părea imposibilă, în realitate. Îți promitem o experiență personalizată, care să se potrivească perfect cu dorințele și nevoile tale. Vom organiza totul pentru tine, astfel încât să te poți bucura de vacanța ta de vis, fără nicio grijă.

Deoarece considerăm că modul cel mai intens de învățare este călătoria, dacă optați să mergeți fără ghid, veți primi un program care va cuprinde cele mai frumoase atracții turistice pe care le puteți vizita în zona respectivă și câteva curiozități despre fiecare obiectiv în parte. Acest program va fi realizat de specialiști în istorie, cultură și turism.

Ce spun clienții noștri

Alina
Read More
Excelent! Este pentru prima dată când călătoresc cu această agenție, cu siguranță nu va fi ultima. O mână de oameni minunați care a făcut tot posibilul să ne îndeplinească visele. Nota 10 cu felicitări ghidului! ❤️
Andreea
Read More
Excursia a fost o experienţă de neuitat! Multumesc mult domnului Mărcuș şi agenţiei! Sper să mai am posibilitatea unor ocazii de acest fel! Vă doresc numai bine şi vă imbraţişez!
Eva
Read More
Multumesc mult pentru tot! M-am bucurat mult de tot ce-am vizitat!
Previous
Next

FAQ

In cazul circuitelor locul este specificat în program, în cazul serviciilor personalizate, locul de plecare va fi în funcție de preferința turistului.

Toate circuitele se achită în Lei sau Euro fie prin transfer bancar în contul companiei, fie numerar la agenția noastră.

Bugetul se stabilește în funcție de destinație, modalitatea de transport și tipul de cazare (hotel, hostel, pensiune etc) sau tipul serviciului ales.

În majoritatea circuitelor vă sunt acoperite cheltuielile de cazare și transport, însă vă sfătuim să vă informați pentru fiecare circuit în parte ce include pachetul turistic.

De asemenea la alegere, vă puteți aloca bani de buzunar separat de costul circuitului.

Condițiile de rezervare și anulare a călătoriei se regăsesc în contractul cu turistul.