Despre noi

MISIUNE - CE FACEM

Preluăm stresul planificării vacanței perfecte de pe umerii tăi.

SCOP - DE CE

Să oferim tuturor turiștilor experiențe unice, care să îi inspire și să le îmbogățească viața.

VIZIUNEA NOASTRă

Ne dedicăm pentru o lume in care călătoritul este parte din stilul nostru de viață

Profesionalism

La baza profesionalismului nostru stau două aspecte esențiale: furnizarea constantă a serviciilor de cea mai bună calitate și o comunicare transparentă și onestă în relația cu clienții și partenerii noștri.

Satisfacție

Suntem flexibili și ne adaptăm cerințelor tale pentru a-ți oferi o experiență de călătorie memorabilă, iar atenția noastră la detalii îți va garanta liniștea, deoarece fiecare aspect al călătoriei tale este organizat cu precizie.

Personalizare

Suntem aici pentru a-ți planifica vacanțe personalizate, concepute după propriile tale preferințe. Dorim să creem o experiență de călătorie unică și potrivită pentru tine, care să îți permită să te bucuri de fiecare moment al călătoriei.

Expertiză

Cu o experiență vastă de peste 10 ani în domeniul turismului, suntem recunoscuți ca fiind experți în industrie și ne străduim să oferim cele mai bune servicii și experiențe posibile. Suntem la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniu, pentru a-ți putea furniza cele mai bune sfaturi și recomandări în ceea ce privește destinațiile, activitățile și serviciile de călătorit.

Confort

Confortul turiștilor este prioritatea noastră principală. Ghizii experți și asistența disponibilă 24/7 (pe tot parcursul vacanței) garantează o experiență sigură și lipsită de griji.

Autenticitate

Autenticitatea este o valoare care contribuie decisiv la identitatea noastră, ne dedicăm să îți oferim experiențe de călătorie autentice și cu semnificație, aliniate cu principiile noastre. Ne străduim să îți oferim ocazia de a descoperi culturi, de a explora locuri unice și de a trăi experiențe care să îți rămână în amintire pentru totdeauna.

Interacțiune

La Itinerarium, suntem determinați să interacționăm cu tine și să construim o relație de durată bazată pe încredere și respect reciproc. Suntem mereu disponibili și răspundem prompt întrebărilor și solicitărilor tale pentru a crea o experiență mai bună.

Accesibilitate

Ne angajăm să avem un raport calitate-preț inegalabil, deoarece călătoritul nu ar trebui să fie un lux. Ne concentrăm pe a oferi cele mai bune servicii și experiențe de călătorie posibile, la prețuri accesibile, astfel încât tu să poți explora lumea și să ajungi în destinațiile mult visate!

Prin tot ceea ce facem și oferim, agenția noastră crede în faptul că modul cel mai intens de învățare, cunoaștere și cultivare a valorilor este călătoria.

Dan Mărcuș,

Profesor Doctor în Istorie, director Itinerarium Travel.

Ce spun clienții noștri

Sara
Read More
A fost superb întregul circuit din Franța, Coasta de Azur.
Anca
Read More
Am fost deja in 3 circuite cu Itinerarium Travel și fiecare dintre ele a fost o experiență extraordinară. Am petrecut clipe magice în locuri magnifice, cum ar fi Elveția, Franța sau Coasta de Azur în compania unui îndrumător de grup extrem de bine informat, atent la fiecare detaliu, care nu a lăsat nimic la voia intamplării, ci a planificat totul exemplar!
Olga
Read More
Mi-am îmbogățit mult cultura mea generală. Aștept noi circuite la fel de interesante ca cel din Catalonia.
Casi
Read More
Din punct meu meu de vedere, această excursie m-a făcut să cunosc multe persoane și să îmi creez cu totul o altă impresie despre aceste minunate țări. Mă bucur că am putut participa!
Previous
Next
0
Vacanțe recomandate
0
Clienți satisfăcuți
0
Amintiri frumoase create

Colaboratorii noștri