Skip to content

Despre noi

Călătorii cu personalitate

ITINERARIUM TRAVEL

Prin tot ceea ce facem și oferim, agenția noastră crede în faptul că modul cel mai intens de învățare, cunoaștere și cultivare a valorilor este călătoria.

Suntem o agenție de turism de nișă, care a fost înființată în anul 2016, ca rezultat al unei pasiuni, aceea de a călători. Dorința noastră este de a oferi celor care împărtășesc entuziasmul pentru calatorii asemenea nouă, oportunitatea de a explora locații uimitoare din țara noastră și din Europa.

Traseele noastre turistice sunt atent concepute de specialiști în domeniul culturii, punând accentul pe nevoile clienților și pe detalii, care corespund celor mai exigente așteptări, oferind clienților noștri oportunitatea de a vizita cele mai reprezentative si spectaculoase obiective ale fiecărei destinații. Scopul nostru este să oferim celor care aleg să călătorească prin intermediul agenției noastre experiențe cu adevărat culturale, servicii conform așteptărilor și călătorii memorabile.

Agenția noastră este în continuă dezvoltare și ne dorim să evoluăm continuu prin diversificarea gamei de servicii turistice oferite, atât pe plan intern, cât și internațional în funcție de dorințele și preferințele turiștilor noștri.

Considerăm că singurul lucru pe care nu poți să îl ai îndeajuns este timpul, fapt pentru care este important să alegem să-l petrecem înțelept. Și ce modalitate mai bună există de a ne petrece timpul decât prin a ne educa, lărgindu-ne orizonturile cunoașterii, prin intermediul călătoriei.

Fondator
Dan Marcus

FONDATOR